вторник, 5 юли 2011 г.

Пиле със салвия ала Драго


Преди няколко дена, Драго препоръча пиленцето със салвия, та реших да го пробвам. От посочените продукти нямах само салвия и се чудех от къде мога да се снабдя с прясна такава! В същото време, свекърва ми сушеше купища от нея на терасата.(chuckle) По-точно, започваше да суши прясната. Десет пъти ми повтори какво суши, но аз така и не вдянах. В крайна сметка, докато се усетя вече беше късно и резултатът е Пиленце със суха салвия и обикновен червен домат вместо чери.  Както и да е. Рецептата е страхотна, много съм доволна и искрени благодарности на Драго, че я сподели с нас! Рецептата можете да видите в блога на Драго тук:

Макар и снимките да не са толкова хубави, ето и моето пилешко :)
Хубава вечер! :)

4 коментара:

pep-4o каза...

ЛЕЛЕ,Страхотно изглежда!
на една вълна сме. Трябва ми още салвия обаче. Аз правих салтимбока по Драго (и още някой), но с пиле. Това е следващото, но трябва със салвия да се сдобия пак :))

Moni каза...

Страхотно изглежда пиленцето, ммммм вкусно. Аз не съм използвала салвия досега, попадам на много рецепти с нея, следователно е крайно време да приготвя нещо с нея.:-)))) Поздравления!
Сърдечни поздрави и хубава вечер, а и още по-хубаво утре!

Sweetness каза...

Пепчо, Мони, благодаря!:)
Салвия сме имали в градината на село, ама кой да знае :')
Мони, опитай и няма да съжаляваш!:)

Еликсир каза...

Еми той Драго си е подсрекател отвсякъде!Как да му устоиш,особено на тази рецепта !И на другата де,дето Пепи вече й знае вкуса!:))
Та,мисля,и със сушена салвия сте си облизали пръстите,като гледам снимките!Много,много вкусна гозба!