tag:blogger.com,1999:blog-1619049194520173129.post5270719765940308899..comments2024-03-28T07:56:17.785+02:00Comments on Kokona: Пържен свински дробKokonahttp://www.blogger.com/profile/16223740025279908677noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1619049194520173129.post-32316922711945950642021-02-03T07:21:04.872+02:002021-02-03T07:21:04.872+02:00Напротив, пише. Даже на 2 места ☺️Напротив, пише. Даже на 2 места ☺️Kokonahttps://www.blogger.com/profile/16223740025279908677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1619049194520173129.post-57371427165506487332021-01-30T14:58:06.783+02:002021-01-30T14:58:06.783+02:00Не пише колко минути се пържи черния дроб.
Не пише колко минути се пържи черния дроб. <br /><br /><br /><br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05561390755595765670noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1619049194520173129.post-16226978313915238082018-03-12T08:02:34.984+02:002018-03-12T08:02:34.984+02:00Благодаря, Дари :)Благодаря, Дари :)Kokonahttps://www.blogger.com/profile/16223740025279908677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1619049194520173129.post-1670012812921322292018-03-11T19:52:43.999+02:002018-03-11T19:52:43.999+02:00Браво. Тайната на "неподметчестия" черен...Браво. Тайната на "неподметчестия" черен дроб е освен в нарязването на по-тънки филии и краткото пържене, но и в соленето му след изваждането от тигана. Посоленият дроб, колкото и кратко да се пържи, все ще бъде на подметка. За съжаление в много рецепти срещам предварително изкисване с подсолено мляко. Както и да го киснат, ще е твърд, защото вече е поел сол. Затова ви казвам своето БРАВО!!! :)Daryhttps://www.blogger.com/profile/17382990506152661821noreply@blogger.com