tag:blogger.com,1999:blog-1619049194520173129.post6653994175330839089..comments2024-03-28T07:56:17.785+02:00Comments on Kokona: СамосаKokonahttp://www.blogger.com/profile/16223740025279908677noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1619049194520173129.post-52675934248235669982017-11-21T00:59:44.483+02:002017-11-21T00:59:44.483+02:00Благодаря. Тази седмица ще ги приготвя и непременн...Благодаря. Тази седмица ще ги приготвя и непременно ще докладвам резултата.Борянаhttps://www.blogger.com/profile/17956914353298354316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1619049194520173129.post-91742931958886077712017-11-19T13:09:48.910+02:002017-11-19T13:09:48.910+02:00Благодаря, Боряна :)
Зависи от качеството на бялот...Благодаря, Боряна :)<br />Зависи от качеството на бялото брашно и гъстотата на млякото, но да кажем, че може да сложите за начало 200 грама и докато месите, да добавяте при нужда:)Kokonahttps://www.blogger.com/profile/16223740025279908677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1619049194520173129.post-65848792951127081362017-11-19T01:59:33.060+02:002017-11-19T01:59:33.060+02:00Страхотно изглеждат. От доста време търся рецепта ...Страхотно изглеждат. От доста време търся рецепта за самоса, тъй като сина ми ги обожава. Тази задължително ще я приготвя. Имам само един въпрос: Ако използвам само бяло брашно, количеството същото ли трябва да бъде, както с пълнозърнесто ? Благодаря за чудесната рецепта. Борянаhttps://www.blogger.com/profile/17956914353298354316noreply@blogger.com