tag:blogger.com,1999:blog-1619049194520173129.post8146537268439742425..comments2024-03-28T07:56:17.785+02:00Comments on Kokona: Хрян с масло и зеленчуциKokonahttp://www.blogger.com/profile/16223740025279908677noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1619049194520173129.post-77251700653377085712014-08-23T13:58:02.833+03:002014-08-23T13:58:02.833+03:00Много ме заинтригува...хрянът съм го слагала само ...Много ме заинтригува...хрянът съм го слагала само в туршийки...<br />Задължително ще се пробва рецептата!<br />Milena Poptolevahttps://www.blogger.com/profile/18266635413388785475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1619049194520173129.post-72887956134817857312014-08-23T00:28:33.229+03:002014-08-23T00:28:33.229+03:00За мен това е нещо ново и непознато, точно това ме...За мен това е нещо ново и непознато, точно това ме провокира да опитам лютото коренче. Освен в редки случай консумацията на горчица по друг начин не съм опитвала вкуса на хряна, но ще променя това :)<br />Поздрави!Таня Доневаhttps://www.blogger.com/profile/16556855057917158608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1619049194520173129.post-19224772312506043472014-08-21T13:42:46.908+03:002014-08-21T13:42:46.908+03:00Остър мирис и парлив вкус!При внимателно дозиране ...Остър мирис и парлив вкус!При внимателно дозиране е приятно за консумация.<br />Ползвам го, когато слагам кисело зеле. Навремето настърган на ситно ренде, смесен със сол и оцет го ползвахме за добавка при консумиране на тлъсти меса - например като сварим свинската глава е чудесно допълнение за бузите. <br />Предложението ти е нещо ново за мен и ще пробвам.<br />Поздрави!<br />tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.com