понеделник, 10 юни 2013 г.

Бишкотен сладкиш




Продукти:
* 2 пакетчета бишкоти (24 броя)
* 400 г. течен шоколад
* 500 мл сладка сметана за разбиване
* 400 г. ягоди и малини ( може и замразени)
* сокът на един компот-ползвах кайсия
* какао за поръсване

Приготвяне:
* В сервизна чиния подреждаме на първия ред 12 броя бишкоти потопени в компот и ги слепваме с шоколад.
* Намазваме отгоре с разбита подсладена сметана , подреждаме нарязани ягоди и цели малини.
* Отгоре подреждаме втори ред бишкоти потопени в компот и слепени с шоколад.
* Целият сладкиш се намазва с останалата разбита подсладена сметана, украсява се с ягоди и малини и се поръсва с какао.
* Добре е преди консумация да престои една нощ в хладилника.

Няма коментари:

Публикуване на коментар