четвъртък, 3 ноември 2011 г.

Предизвикателство

Хайде да се разпиша поне веднъж, и да отговоря на предизвикателството на Елена Димиева.

Пропуснах доста награди, предадени от приятели в техните блогове, за което се извинявам, но някак не успявам да проследя всичко, после наградите ми се губят в публикациите им, за което се извинявам още веднъж на всички, които са ме наградили, но просто изтървам нишката.

Благодаря от сърце на всички, които посещават моето местенце тук, и се надявам да се чувствате уютно, да ви е приятно, и поне малко интересно.


Та, за предизвикателството



Елена, благодаря ти! С удоволствие ще отговоря на въпросите, понеже, така и така не съм писала нищо за себе си в блога, да дам малко информация поне с предизвикателство.

Условията на предизвикателството са следните:


1. Благодари в своя пост за наградата и посочи линк на наградилия те.
2. Напиши 7 неща за себе си
3. Предай наградата нататък на (най-много!) 15 блога.
4. Информирай посочените от теб за наградата.

Та, какво за мен?!

1 - Казвам се Дарина. :) Да го спомена, че никъде не пише името ми.:) Омъжена съм. Живея в красивия за мен град Варна. Мечтая за голяма къща в планината, с градина, беседка, и красиви кътчета в нея. С люлка, с веранда, на басейн не държа. Искам да е дървена, топла, красива. Да си я обзаведа по свой вкус. :) Да има обезателно камина, голяма трапезария за гости, а за другите неща ще мисля, като ми попадне къщата. :)
2 - Любител кулинар съм. Кулинарията не бих нарекла точно хоби. Готвя от малка, друг е въпроса - какво готвя и дали се справям, но определено ми е хубаво, когато сготвя нещо вкусно , да доставя удоволствие освен на себе си и на останалите покрай мен. Имам и моменти, когато нищо не ми се прави, нито яде, и с голям кеф си поръчвам готова храна, а аз си мързелувам пред компютъра или телевизора.
3 - Определено станах голям домошар. Обичам да съм си вкъщи, да ми е уютно, топло, слънчево, подредено. Обичам да посрещам гости, а също и да ходя на гости.:)
4 - Обичам екшъни и романтични филми. Мога и да си поплаквам понякога. Обичам вино, обичам и друг алкохол, но не злоупотребявам. С цигарите е друг въпрос! Пуша като малък комин, че и пурети обичам. :)))) Най-вече с аромат на череша или коняк. :)
5 - Влюбена съм в Родопите. Няма по-красиво местенце за мен в България. Там е малък рай, тишина, спокойствие, красота. Дъхът ти спира!
6 - Добър приятел съм и слушател. Така мисля аз.:))) Без да питам другите за себе си. С годините овладях и скорпионския си инат, и мисля че ставам все по-добър човек. Умея да прощавам. Научих се да бъда много търпелива, позитивна. добронамерен човек съм, но .... захапе ли ме някой, ай не ме е пуснал, намерил си е майстора!:)))) Хахахахха
7 - Имам моменти на музика и книги. Преди без тях не можех, сега искам тишина, а за книги все по-рядко се сещам, но почна ли една, трябва да я свърша в рамките на денонощието, максимум да поспя час, два. Интересувам се от много неща и често се улавям, че се залисвам по нещо за определен период от време, но не съм максималист или перфекционист. Преди ми беше цел, но с годините нещата се промениха. Карам я кротко, спокойно и ако стане. :) За каквото и да иде реч.  Разбирате ме, нали?

Имам още какво да споделя, ама стига толкова. То това не е Интервю! :)))

И, сега трябва да предам предизвикателството на приятелите си тук. Мисля, да не ви притеснявам, а и предполагам повечето са го направили вече, затова само ще спомена, че ще ми е интересно да прочета за всеки по нещо, без да се налага да се повтарям изпращайки го на някои от вас, които са го направили вече.

Чувствайте се предизвикани - всички!:))))

Хубава вечер от мен!:)

7 коментара:

Роси каза...

Дари,благодаря за споделеното,добави доста щрихи към образа ти!Всичко казано от теб споделям,без цигарите като малък комин,защото моят пуши само по веднъж и то вечер.Е,на сбирки малко повече :)).

Поздрави и хубави почивни дни!

Lety каза...

Много ми беше интересно да науча повече за теб, Дарина!
Ако тази публикация беше малко по-рано, щяхме да те викнем за варненската блогърска среща, ама де да знам, че и ти си от Варна. Следващия път ще се надявам да дойдеш.
Сърдечен поздрав и хубави почивни дни!

Габи каза...

Дари, много съм благодарна на това предизвикателство-награда, защото ни дава възможност да научим повече един за друг, а аз открих доста общи неща между нас :) Напълно те подкрепям за къщата, а изчитането на една книга и при мен трябва да се случи сега веднага и съм имала много безсънни нощи :) Поздрави и слънчеви почивни дни!

Kokona каза...

Благодаря момичета!:)
Лети, на следващата среща, стига да имам възможност , с удоволствие!:)С Еликсирчето разменихме телефони.:)

ellyganova каза...

Дари, радвам се да науча повече за човека, който стои зад Kokona.
Шоколадовата торта от предния пост е направо мечта!

Елена Димиева каза...

Дарина, така се радвам, че прие предизвикателството. Много ми беше интересно да науча интересни неща за теб!
Поздрави!

di_ani каза...

Хубава е тази награда с продължение,Дарина!
Честита да ти е и благодаря за възможността да споделиш твоите интереси, мечти и стремежи.
Беше ми интересно,
поздрави и много усмихнати дни, Диана