сряда, 7 август 2013 г.

Компоти, сладко и конфитюр с продуктите на Dr. OetkerДокато не е свършило лятото, да покажа и аз компотите и сладката с продуктите на Dr. Oetker.


Отдавна ползвам продуктите на Dr. Oetker: кремове, мая, желатин, ванилова захар, бакпулвер,  пшенично нишесте, какао, Gelfix за сладка и конфитюри и съм много доволна.
Продуктите на Dr. Oetker са качествени и изпробвани от мен в различни рецепти, са дали винаги успешен резултат.
Това лято за първи път използвах фикс за компоти на Dr. Oetker и искам да споделя, че съм много доволна от резултата. С фикса приготвянето на компоти става много бързо и с лекота. Буквално за няма и час, компотите вече бяха подредени за фотосесия. :)))
Честно казано още не сме ги опитали, но не се съмнявам в успешния резултат, още повече, че досега продукт на Dr. Oetker не ме е разочаровал. :)
3 коментара:

tillia каза...

Наистина тези продукти доста спестяват усилията ни по направата на зимнина! Тази година и аз ги ползвам вече няколко пъти и съм доволна.
Поздрави!

jm_69 каза...

Вчера се опитах да използвам фикса на Йоткер за компот и нещо не ми се получи - за 4 килограма плод - 1,5 литра течност е малко и няма начин да се напълнят 7-8 буркана?! Права ли съм или нещо бъркам?

Kokona каза...

Първоначално и аз си помислих, че няма как с 1,5 л вода да се напълнят 7 компота.
Факт, точно 7 броя излязоха.
Като заври сместа, плодовете също пускат сок.
Резултат - 7 компота и ми остана 200 мл сок. :)