* 20 броя пилешки крилца
* 1 червена чушка(пиперка)
* 1 зелена чушка (пиперка)
* 1 малка глава червен лук
* 1 малка глава кромид лук
За марината:
* 60-70 мл олио/зехтин
* 1 к.л. червен пипер
* 1 к.л. черен пипер
* 1 равна ч.л. хималайска сол
* няколко стръка градинско къри
* 1 ч.л. куркума
В блендер се поставят двата вида лук и чушки и се пасират. Смесват се с продуктите за маринатата и всичко се разбърква добре.
Добавят се крилцата в маринатата, разбърква се всичко и се оставят в хладилник за 2-3 часа.
Пекат се на грил тиган за общо 15 минути от всяка страна.
Сервират се с пържени картофки.
1 коментар:
Много, много апетитни! И в прекрасна чинийка сервирани :)
Публикуване на коментар